Lassakama

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Juusto, Valio arkijuusto160 g    528 kcal43 g0 g38 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 830 g2,4 kpl   150 kcal4,6 g21 g3,3 g5,8 g
Paprika punainen 100 g0,6 kpl   29 kcal0,9 g4,5 g0,4 g1,9 g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)100 g 20 tl6,7 rl1 dl160 kcal2,7 g2,7 g15 g0 g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g110 g    308 kcal21 g0 g24 g0 g
Sipuli (kuorittu)90 g1,6 kpl  1 dl24 kcal1,2 g4,3 g0,2 g1,5 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1810 g    2059 kcal154 g32 g142 g9 g
Ravintosisältö / annos1810 g    2059 kcal154 g32 g142 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    114 kcal8,5 g1,8 g7,8 g0,5 g
Ruskista jauheliha ja laita kuutioidut sipuli, paprika ja kesäkurpitsa sekaan.

Anna hautua vähän aikaa ja lisää koskenlaskija ja ruokakerma.

Mausta lihaliemijauheella ja pippurilla.

Kaada seos uunivuokaan ja laita juustoraaste päälle.

Kypsennä, kunnes juusto on ruskistunut.