Tonnikalasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g400 g2,5 kpl   136 kcal0,8 g28 g1,2 g7,2 g
Vehnänalkiopasta plus (torino)300 g    1080 kcal51 g201 g6,6 g10 g
Maissi (makea), Rainbow300 g    240 kcal6,3 g39 g3 g11 g
Amerikkalainen suolakurkkuviipale saarioinen260 g    208 kcal1 g52 g0,3 g0 g
Herneet, pakaste, 0,5 pss300 g    159 kcal17 g16 g1,5 g9 g
Kurkku, tuore200 g1/2 kpl  4,4 dl20 kcal1,2 g3,4 g0,2 g1,4 g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow)140 g  14 rl2,6 dl154 kcal35 g0 g0 g0 g
Kevyt Thousand island-salaatinkastike, Saarioinen, 1 rkl n.10 g100 g    180 kcal1,2 g16 g12 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2000 g    2177 kcal114 g356 g25 g40 g
Ravintosisältö / annos2000 g    2177 kcal114 g356 g25 g40 g
Ravintosisältö / 100g100 g    109 kcal5,7 g18 g1,2 g2 g
Keitä pasta kasvisliemikuutiolla maustetussa vedessä kypsäksi.

Valuta maissit ja kutioidut suolakurkut sekä tonnikala.

Kuori ja kuutioi omena sekä kuutioi kurkku.

Sulata herneet.

Yhdistä kaikki aineet, mausta tillillä, salaatinkastikkeella, aromisuolalla sekä sitruunapippurilla...

Huom! Valmista kypsä pastaa tulee 300-->700 g eli valmiin salaatin kokonaispaino siis 2400 g!!!