Täytetyt paprikat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Paprika keskiarvo 160 g0,9 kpl   46 kcal1,5 g6,8 g0,6 g3 g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)250 g  21 rl3,1 dl305 kcal5,5 g68 g0,8 g2 g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )185 g    259 kcal24 g12 g13 g0 g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)150 g    246 kcal38 g1,4 g10 g0 g
Juustodippi, Pirkka 300g100 g    130 kcal3,1 g1,7 g12 g0 g
Juusto, kermajuusto, pirkka50 g    195 kcal12 g0,5 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
945 g    1194 kcal84 g93 g53 g5,9 g
Ravintosisältö / annos236 g    298 kcal21 g23 g13 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    126 kcal8,9 g10 g5,6 g0,6 g
Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!