Karppaajan Carbonara

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 700 g2 kpl   126 kcal3,9 g18 g2,8 g4,9 g
Herkkusieni 250 g17 kpl  8,3 dl40 kcal5,3 g0,8 g0,8 g3,8 g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]100 g    338 kcal12 g0 g37 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl400 g    1360 kcal8 g12 g140 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4 g1 kpl   4,2 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1564 g    2025 kcal43 g31 g192 g8,8 g
Ravintosisältö / annos391 g    506 kcal11 g7,8 g48 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    129 kcal2,8 g2 g12 g0,6 g
1. Kuori kesäkurpitsa kuorimaveihdellä.

Heitä uloin kerros pois ja jatka suikaloimista, kunnes saat kasan kesäkurpitsanauhoja.

2. Ruskista pekoni, viipaloidut herkkusienet ja murskattu valkosipuli pannulla.

Lisää joukkoon kerma ja anna kiehua muutama minuutti.

3. Mausta pippurilla, raastetulla parmesaanilla ja basillikalla.

4. Nosta pannu liedeltä ja sekoita joukkoon muna.

Älä lämmitä uudelleen.

5. Paista kesäkurpitsanauhoja voissa että pehmenevät.

Laita vähän suolaa.

6. Kokoa annos.