Kesäkurpitsavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500 g1,4 kpl   90 kcal2,8 g13 g2 g3,5 g
Sipulikuutiot rainbow10 g    1 kcal0,2 g0,2 g0 g0 g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500 g  33 rl5 dl175 kcal5 g33 g2,5 g0 g
X-Tra, valkoinen papu tomaattikastikkeessa250 g    200 kcal11 g33 g2,5 g0 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa150 g    450 kcal35 g0 g35 g0 g
Basilika, tuore50 g    20 kcal1,6 g2,5 g0,4 g2 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g8 g2 kpl   8,3 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1468 g    945 kcal56 g82 g42 g5,7 g
Ravintosisältö / annos367 g    236 kcal14 g20 g10 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    64 kcal3,8 g5,6 g2,9 g0,4 g
2 kesäkurpitsaa
1 sipuli
1 tlk hyvää tomaattimurskaa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
1,5 dl juustoraastetta
1 ruukku basilikaa
2 valkosipulinkynttä
1 tl suolaa
mustapippuria

Leikkaa kesäkurpitsati, sipuli, valkosipuli ja basilika.

Sekoita ainekset yhteen, lisää mukaan tomaattimurska sekä pavut tomaattikastikkeessa ja mausta.

Levitä seos uunivuokaan ja päälle juustoraaste.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.