Feta-pinaatti-pastavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pennepasta (Eldorado), annos 90g350 g    1222 kcal41 g254 g4,9 g0 g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500 g  33 rl5 dl175 kcal5 g33 g2,5 g0 g
Herkkusieni 100 g6,7 kpl  3,3 dl16 kcal2,1 g0,3 g0,3 g1,5 g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g150 g    21 kcal2,9 g0,6 g0,8 g0 g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 100 g  6,7 rl1 dl173 kcal7,6 g2,3 g15 g0 g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 100 g   1,7 dl227 kcal14 g1,7 g18 g0 g
Pesto (Pirkka)15 g    87 kcal0,6 g0,6 g9 g0,7 g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa200 g    600 kcal46 g0 g46 g0 g
Broilerifileesuikale (Atria)300 g    330 kcal69 g0 g6,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1815 g    2851 kcal188 g292 g103 g2,2 g
Ravintosisältö / annos363 g    570 kcal38 g58 g21 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    157 kcal10 g16 g5,7 g0,1 g
Noin 350 g pennepastaa

5 dl valmista tomaattikastiketta
muutama tuore tomaatti
muutama herkkusieni

Feta-pinaattikastike
½ dl vettä
150 g pakastepinaattia
100 g tuorejuustoa
200 g fetajuustoa
2-3 rkl vihreää pestokastiketta
ripaus suolaa
rouhittua mustapippuria

Pinnalle:
noin 1 dl raastettua juustoa

Keitä pasta.

Valmista pastan kypsyessä kastike.

Paista kanat, lisää jäiset pinaatit ja paista kunnes pinaatti sulaa.

Lisää joukkoon feta ja tuorejuusto.

Lämmitä ja mausta pestolla, suolalla ja pippurilla.

Lado vuokaan vuorotellen pastaa, tomaatti- ja pinaattikastikkeita.

Jätä feta-pinaattikastike päällimmäiseksi.

Ripottele pinnalle juusto.

Kypsennä 225 asteisessa uunissa 15-20 minuuttia, kunnes juusto sulaa ja saa hieman väriä.