Paprikakeikaus

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai163 g  16 rl2,5 dl569 kcal20 g115 g3,4 g4,9 g
Kauralese 30 g  3,3 rl1/2 dl108 kcal5,4 g14 g2,3 g5,3 g
Paprika punainen 500 g2,9 kpl   146 kcal4,7 g23 g2 g10 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g175 g    403 kcal26 g1,8 g33 g0 g
Broilerifileesuikale (Atria)200 g    220 kcal46 g0 g4,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1223 g    2188 kcal104 g156 g127 g21 g
Ravintosisältö / annos306 g    548 kcal26 g39 g32 g5,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    179 kcal8,5 g13 g10 g1,7 g
POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)