Eevan pannukasvis-jauhelihapata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%250 g    425 kcal50 g0 g25 g0 g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g450 g    729 kcal38 g54 g36 g21 g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g250 g    300 kcal5,8 g12 g25 g0 g
Rypsiöljy 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl221 kcal0 g0 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
975 g    1675 kcal94 g66 g111 g21 g
Ravintosisältö / annos244 g    419 kcal23 g17 g28 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    172 kcal10 g6,8 g11 g2,2 g
Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.