Suklaamousse a la henna

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 330 g6 kpl   471 kcal41 g1 g34 g0 g
Taloussuklaa, Fazer200 g    1030 kcal7,8 g112 g60 g11 g
Valkosuklaa panda, levy 130g80 g    447 kcal6,7 g44 g27 g0 g
Vispikerma Flora 20%350 g    770 kcal11 g18 g70 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
960 g    2718 kcal66 g175 g191 g11 g
Ravintosisältö / annos120 g    340 kcal8,3 g22 g24 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    283 kcal6,9 g18 g20 g1,1 g
Sulata tumma suklaa.

Erottele 5 munan valkuaiset keltuaisista.

Lisää kuudes muna + keltuaiset vatkaten sulan suklaan joukkoon.

Vaahdota erikseen valkuaiset ja kerma vaahdoiksi.

Lisää jäähtyneeseen suklaa-munamassaan nostellen varovasti.

Rouhi valkosuklaa ja lisää lopuksi.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.

OMNOM!