Jennan makaronilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%500 g    850 kcal100 g0 g50 g0 g
Proteiinipasta, tumma, Torino500 g    1700 kcal115 g265 g19 g30 g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 800 g 160 tl53 rl8 dl271 kcal25 g39 g0,8 g0 g
Ketsuppi, Felix50 g 10 tl2,8 rl0,4 dl45 kcal0,5 g11 g0,3 g0 g
Koskenlaskija yrtti-valkosipuli (Valio), annos 40g100 g    280 kcal19 g0,1 g22 g0 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g50 g    180 kcal14 g1 g14 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 120 g2 kpl   151 kcal13 g0,3 g11 g0 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Korppujauho 20 g  2,9 rl0,4 dl73 kcal2,1 g15 g0,2 g1,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2345 g    3609 kcal291 g342 g117 g35 g
Ravintosisältö / annos293 g    451 kcal36 g43 g15 g4,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    154 kcal12 g15 g5 g1,5 g
Paista jauhelija ja sipulit.

Sekoita lopussa joukkoon koskenlaskija ja ketsuppi.

Sekoita munamaito ja joukkoon oman maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria.

Laita uunivuokaaan vuoron perään jauheliha-sipuli-koskenlaskija-keps
uppiseosta ja pastaa (jota ei tarvitse keittäää).

kaada päälle munamaito, korppujauhe ja juustoraaste.

Paista uunita riippuen 200 - 225 asteessa 45 minsaa.