Kaalilaatikko soijarouheesta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1000 g    211 kcal12 g34 g2 g21 g
Puuroriisi100 g    350 kcal6 g76 g1,7 g2,3 g
Soijarouhe, tumma, 30g150 g    485 kcal75 g45 g0,8 g8,3 g
Porkkana 195 g3 kpl   64 kcal1,2 g11 g0,4 g5 g
Sipuli 55 g1 kpl  0,6 dl17 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2000 g    1126 kcal95 g168 g5 g38 g
Ravintosisältö / annos250 g    141 kcal12 g21 g0,6 g4,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    56 kcal4,7 g8,4 g0,3 g1,9 g
Turvota soijarouhe kuumassa vedessä.

Mukaan voi lisätä soijakastiketta antamaan makua.

Suikaloi kaali, sipuli ja porkkanat.

Paista niitä öljyssä n. 10 min. Lisää mausteet, raaka puuroriisi ja turvonnut soijarouhe.

Kaada vuokaan ja lisää vesi.

Paista 175 asteessa noin tunti.