Flunssan tappaja-jauhelihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400 g   5,3 dl1282 kcal107 g0 g96 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g50 g13 kpl   52 kcal4 g8,2 g0,3 g1 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Kookosöljy 100g10 g    89 kcal0,1 g0 g10 g0 g
Sugo di pomodoro arrabbiata piccante (Combino), annos 530g530 g    270 kcal7,4 g40 g5,8 g0 g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g15 g    11 kcal1,1 g1,4 g0,1 g0 g
Jalapeño ((tuore)), annos 20g50 g    15 kcal0,5 g3 g0,5 g1,5 g
Ketsuppi, Heinz, reduced sugar & salt (Heinz)15 g    11 kcal0,2 g2,4 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1220 g    1771 kcal122 g62 g113 g5,2 g
Ravintosisältö / annos305 g    443 kcal31 g16 g28 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    145 kcal10 g5,1 g9 g0,4 g
Hienonna sipulit, valkosipulit ja jalapenot.

Kuullota ja mausta suolalla ja pippurilla, pippuria saa olla reippaasti.

Lisää jauheliha ja kypsennä.

Lopuksi lisää pastakastike ja anna hautua noin 15-30 min.