Tonnikalasalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)280 g  28 rl5,1 dl308 kcal64 g0 g2,8 g0 g
Raejuusto rasvaton, maustamaton 0,3% (Valio) 200 g purkki200 g 50 tl20 rl2,4 dl130 kcal26 g4,2 g0,6 g0 g
Kananmuna, keitetty 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Arla apetina feta snack, paprika (Arla), annos 150g150 g    450 kcal21 g1,5 g39 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 200 g0,6 kpl   36 kcal1,1 g5 g0,8 g1,4 g
Kurkku 200 g1/2 kpl  4,4 dl22 kcal1,1 g2,8 g0,2 g1,4 g
Paprika keltainen 100 g0,6 kpl   30 kcal0,9 g5,1 g0,2 g2 g
Jäävuorisalaatti, rapea100 g    10 kcal1,1 g0,8 g0,2 g1,2 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen100 g0,8 kpl   20 kcal0,6 g3,8 g0,3 g1,4 g
Täysjyväriisi, keitetty, suolaa 200 g  17 rl2,5 dl268 kcal4,9 g57 g0,6 g5,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1750 g    1588 kcal149 g81 g67 g13 g
Ravintosisältö / annos292 g    265 kcal25 g14 g11 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    91 kcal8,5 g4,6 g3,8 g0,8 g
Keitä riisi ja munat, valuta tonnikala ja raejuusto.

Pilko vihannekset.

Sekoita ainekset keskenään.