Mustikka-valkosuklaamuffinsit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste100 g    740 kcal0 g0 g82 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 260 g  26 rl4 dl892 kcal27 g182 g3,1 g9 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5 g    20 kcal0 g5 g0 g0 g
Flora Vanilla 12%100 g    190 kcal4,5 g16 g12 g0 g
Valkosuklaa panda, levy 130g80 g    447 kcal6,7 g44 g27 g0 g
Mustikka metsä- 120 g  10 rl2 dl53 kcal0,6 g7,7 g0,7 g4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
925 g    2940 kcal59 g344 g142 g13 g
Ravintosisältö / annos77 g    245 kcal4,9 g29 g12 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    318 kcal6,4 g37 g15 g1,4 g
Sulata rasva, anna jäähtyä.

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauho ja vaniljasokeri.

Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi.

Lisää taikinaan n. 3:ssa erässä vuorotellen rasvaa, sihdaten jauhoja, ja flora vanillaa.

Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin.

Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti n.3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin.

Lusikoi taikina muffinssivuokiin.

Ripottele pinnalle mustikoita.

Paista 200C, n.15-20min