Tonnikalavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)400 g    1400 kcal51 g279 g7,6 g13 g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)400 g    656 kcal100 g3,6 g26 g0 g
Juustoraasteseos (Valio), annos 40g150 g    525 kcal42 g0 g38 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Ketsuppi, Felix100 g 20 tl5,6 rl0,8 dl90 kcal1 g21 g0,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1160 g    2828 kcal208 g304 g83 g13 g
Ravintosisältö / annos193 g    471 kcal35 g51 g14 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    244 kcal18 g26 g7,2 g1,1 g
400g makaronia
400g tonnikalaa (öljyssä)
150g juustoraastetta
2 munaa
ketsuppia
Keitä makaroneja n. 5min ja kaada vesi pois.

Sekoita joukkoon tonnikalat.

Kaada puolet seoksesta uunivuokaan ja pursota päälle ketsuppia ja ripottele hieman juustoraastetta.

Kaada loput seoksesta vuokaan ja lisää taas ketsuppia ja kaada sekoitetut munat tasaisesti seoksen päälle.

Ripottele loput juusturaasteesta pinnalle.

Paista 200 asteisessa uunissa noin 40min.