Jauhelihaperunavuoka ala heini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaatti 267 g2,1 kpl   61 kcal1,5 g9 g0,8 g3,7 g
Peruna, keskikokoinen 60g791 g11 kpl   475 kcal12 g103 g0,8 g7,1 g
Lihaliemivalmiste rainbow valmis sekoitus (Rainbow), annos 100g400 g    24 kcal0,4 g2 g1,6 g0 g
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g266 g    439 kcal53 g0 g27 g0 g
Tomato Ketchup (Heinz), annos 25g101 g    77 kcal0,9 g24 g0,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1825 g    1075 kcal68 g138 g30 g11 g
Ravintosisältö / annos228 g    134 kcal8,5 g17 g3,7 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    59 kcal3,7 g7,6 g1,6 g0,6 g
Viipaloi perunat ja tomaatit ohuiksi.

Esim. raastinraudan viipalereunalla.

Paista sipuli ja jauheliha.

Mausta oman maun mukaan ja lisää sulatejuusto.

Voitele vuoka.

Annostele ensin kerros perunaa, sitten kerros jauhelihaa, kerros perunaa, kerros jauhelihaa ja tomaattiviipaleet päällimmäiseksi.

Tee lihaliemi ja kaada se lopuksi tasaisesti päälle.

Paista 175 astetta noin tunti.