Rahkapannukakku vähäkalorinen

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu120 g2 kpl   151 kcal13 g0,4 g11 g0 g
Rasvaton hyla maito (Valio), annos 200g400 g    132 kcal13 g20 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 293 g  29 rl4,5 dl1004 kcal30 g205 g3,5 g10 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g30 g    198 kcal0 g0 g22 g0 g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki250 g 50 tl17 rl2,5 dl140 kcal21 g13 g0,5 g0 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vaaleaa tonnikalaa paloina vedessä (Rainbow), annos 100g100 g    80 kcal20 g0 g0,1 g0 g
Tomaatti, tuore1 g    0,2 kcal0 g0 g0 g0 g
Kananmuna, keitetty 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Oltermanni 17%205 g    554 kcal62 g0 g35 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1914 g    2415 kcal173 g238 g83 g10 g
Ravintosisältö / annos159 g    201 kcal14 g20 g6,9 g0,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    126 kcal9 g12 g4,4 g0,5 g
Vatkaa munat kulhossa ja sekoita joukkoon 2 dl maidosta.

Vatkaa jauhot joukkoon desi kerrallaan.

Lisää suola ja sitten loppu maito hyvin sekoittaen.

Anna taikinan turvota puolisen tuntia.

Lämmitä uuni 225 asteeseen.

Sekoita taikinaan juokseva margariini ja rahka ja kaada voidellulle (tai leivinpaperilla vuoratulle) reunalliselle uunipellille.

Laita täytteet.

Paista uunissa n. 30 minuuttia, kunnes pannukakku on pinnalta kauniin kullanruskea.