Kesäkurpitsakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 350 g1 kpl   63 kcal2 g8,8 g1,4 g2,4 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g28 g    34 kcal0,7 g1,7 g2,5 g0,4 g
Ruokakerma Valio 4% K&P100 g    60 kcal1 g4,5 g4 g0,6 g
Luomu vehnäjauho (Pirkka), annos 30g15 g    52 kcal1,7 g10 g0,4 g0,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
551 g    231 kcal6,7 g29 g8,4 g5,1 g
Ravintosisältö / annos276 g    116 kcal3,4 g15 g4,2 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    42 kcal1,2 g5,3 g1,5 g0,9 g
Kuullota sipulit + kesis.

Lisää valkosipulit paloina, maustejuttu sekä vettä ehkä 4dl ja kiehauta.

Heitä mukaan vehnäjauhoja ja soseuta.

Lisää chiliä, rakuunaa, mustapippuria, sitruunaa ja sitruunaruohoa + tilkka ruokakermaa.

Anna kiehua ihan vähän.

Laita keitto lautaselle, lisää vähän raejuustoa ja syö.