Jauhelihakeitto ohralla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi3000 g 600 tl200 rl30 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen800 g    1112 kcal152 g0 g56 g0 g
Peruna, keskikokoinen 60g450 g6,4 kpl   270 kcal6,8 g59 g0,5 g4,1 g
Porkkana keitetty250 g4,2 kpl 25 rl5 dl68 kcal1,5 g13 g0,5 g6,5 g
Ohrasuurimo 200 g  15 rl2,4 dl645 kcal17 g126 g4 g15 g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22 g    62 kcal4,4 g1,1 g4,4 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
4822 g    2183 kcal183 g204 g66 g28 g
Ravintosisältö / annos482 g    218 kcal18 g20 g6,6 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    45 kcal3,8 g4,2 g1,4 g0,6 g
Paista kuutioitu sipuli ja jauheliha pannulla.

Keihauta vesi ja lisää ohraryynit anna keihua noin 10 minuuttia.

Lisää vihannekset ja jauhelihaa.

Keitä pienemmällä lämmöllä siihen asti kun perunat ovat kypsyjä.

Nauti