Täytekakku by Kiia

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 114 g  11 rl1,8 dl391 kcal12 g80 g1,4 g4 g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 10 g 3,3 tl1,7 rl1/4 dl37 kcal1,9 g1,1 g2,2 g3 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Valio kevytvispi 20% (100 g)150 g    300 kcal3,9 g5,9 g30 g0 g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g250 g    875 kcal5,3 g20 g88 g0 g
Mansikka 220 g  22 rl4,4 dl102 kcal1,1 g19 g0,4 g4,2 g
Banaani, kuorittu 300 g2,4 kpl   261 kcal3,2 g55 g1,2 g5,4 g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen450 g    270 kcal1,4 g63 g0,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1889 g    3249 kcal56 g416 g146 g17 g
Ravintosisältö / annos189 g    325 kcal5,6 g42 g15 g1,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    172 kcal3 g22 g7,7 g0,9 g
Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.