Maatuskamaan karppi savusiikatäyte

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75 g1,4 kpl  0,8 dl20 kcal1 g3,6 g0,2 g1,3 g
Savusiika savukala150 g    177 kcal31 g0 g5,6 g0 g
Kesäkurpitsa zucchini 81 g0,2 kpl   15 kcal0,5 g2 g0,3 g0,6 g
Kesäkurpitsa zucchini 62 g0,2 kpl   11 kcal0,3 g1,6 g0,2 g0,4 g
Tomaatti 67 g0,5 kpl   15 kcal0,4 g2,3 g0,2 g0,9 g
Kurkku 49 g0,1 kpl  1,1 dl5,4 kcal0,3 g0,7 g0 g0,3 g
Paprika punainen 58 g0,3 kpl   17 kcal0,5 g2,6 g0,2 g1,1 g
Maustekurkku sokerisuolattu 80 g0,8 kpl   16 kcal0,6 g2,4 g0,1 g1,4 g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g174 g    226 kcal23 g0,5 g14 g0 g
Creme goldessa chili 10g annos124 g    260 kcal6,8 g5,2 g24 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
920 g    763 kcal65 g21 g45 g6 g
Ravintosisältö / annos460 g    382 kcal32 g10 g22 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal7 g2,3 g4,9 g0,7 g
Kuutioi kaikki kasvikset ihan pieniksi ja paista niitä pannulla kalan kanssa.

Keitä kolme munaa kiinteiksi ja pilko ne pieniksi sekaan.

Lisää chilisulatejuusto ja ripaus cayennepippuria, sekoita tasaiseksi pannulla.

Sopii täytteeksi esim uunipaprikoille.

Tällä kertaa esikeitin n. 5 minuuttia isoja kaalinlehtiä (pehmeni vähän mutta jäi purtavaksi) joihin keittämisen jälkeen käärin täytteen.