Katkarapu-nuudelikeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Katkarapu 50 g25 kpl  1 dl34 kcal7,2 g0 g0,6 g0 g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi0.5 g    1,7 kcal0 g0,1 g0,1 g0 g
Nuudeli tom yam (Pirkka), annos 65g65 g    117 kcal2,7 g16 g4,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
516 g    153 kcal10 g16 g5,3 g0 g
Ravintosisältö / annos516 g    153 kcal10 g16 g5,3 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    30 kcal1,9 g3,2 g1 g0 g
Laita vettä kattilaan siten että nuudeliköntti tai nuudelit peittyvät.

Kuumenna vesi kattilassa, lisää liemikuution puolikas ja keitä nuudelit lähes kypsiksi tai kypsiksi.

(Katkarapuliemikuutioita/jauhetta saa aasialaisista ruokakaupoista)

Lisää jäiset tai sulatetut katkaravut kuumaan veteen nuudeleiden sekaan ja anna sulaa/ kiehua HETKI.

Pidä varasi ettei katkaravut sitkisty liian kauan kiehuessaan.

Nauti kuumana ja puikoilla tai ilman.

:P´