Mummon Lihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g800 g    1040 kcal168 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Lihaliemikuutio Maggi22 g    62 kcal2 g1,5 g5,1 g0 g
Mustapippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 15 g  1,5 rl0,2 dl52 kcal1,5 g11 g0,2 g0,5 g
Voimariini normaalisuolainen10 g    72 kcal0,1 g0,1 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1908 g    1244 kcal173 g15 g53 g1,8 g
Ravintosisältö / annos191 g    125 kcal17 g1,5 g5,3 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    65 kcal9 g0,8 g2,8 g0,1 g
Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.