Raparperipiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)300 g    378 kcal33 g0,9 g27 g0 g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl300 g    1200 kcal0 g300 g0 g0 g
Oivariini vähärasvainen100 g    550 kcal1 g1 g60 g0 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150 g 30 tl10 rl1,5 dl50 kcal5 g7,4 g0 g0 g
Vehnäjauho, sunnuntai293 g  29 rl4,5 dl1024 kcal35 g208 g6,1 g8,8 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Raparperi 500 g3 kpl  8,3 dl168 kcal3,5 g28 g0,5 g7 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen300 g 60 tl20 rl3 dl99 kcal10 g15 g0 g0 g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl1.5 g    6 kcal0 g1,5 g0 g0 g
Oivariini vähärasvainen45 g    248 kcal0,5 g0,5 g27 g0 g
Perunajauho 1dl=70g30 g    101 kcal0 g25 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2037 g    3872 kcal89 g598 g121 g16 g
Ravintosisältö / annos2037 g    3872 kcal89 g598 g121 g16 g
Ravintosisältö / 100g100 g    190 kcal4,3 g29 g5,9 g0,8 g
Pohja:vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi.

Lisää jauhot joihin leivinjauhe sekoitettu.

Lisäää voisula ja kerma.

Levitä raparperit päälle.

paista 225 asteessa 15-25 min.

kuorrutus:laita kaikki aineet yhtä aikaa kattilaan.

Keitä kunnes seos sakenee.

Kaada kuuman, kypsän piirakan päälle