Raparperi-omenapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 150 g 30 tl11 rl1,6 dl1088 kcal1,8 g0,6 g122 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Kananmuna, paistettu 55 g1 kpl   111 kcal7 g0,2 g9 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 195 g  20 rl3 dl669 kcal20 g137 g2,3 g6,8 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Raparperi 200 g1,2 kpl  3,3 dl67 kcal1,4 g11 g0,2 g2,8 g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 200 g1 kpl   77 kcal0,3 g16 g0,2 g3 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15 g    55 kcal0,5 g12 g0,5 g0 g
Sokeri 40 g13 kpl10 tl3,3 rl0,5 dl162 kcal0 g40 g0 g0 g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 9 g  0,9 rl0,2 dl30 kcal0 g7,3 g0 g0,1 g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g200 g    700 kcal28 g112 g15 g20 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Sokeri 64 g21 kpl16 tl5,3 rl3/4 dl259 kcal0 g64 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 100 g  10 rl1,5 dl343 kcal10 g70 g1,2 g3,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1418 g    4641 kcal71 g557 g232 g36 g
Ravintosisältö / annos118 g    386 kcal5,9 g46 g19 g3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    327 kcal5 g39 g16 g2,6 g
Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)