Zaalouk

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Munakoiso 300 g3/4 kpl  10 dl67 kcal1,5 g9 g0,6 g7,5 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g500 g4 kpl   102 kcal3 g19 g1,5 g7 g
Paprika punainen 150 g0,9 kpl   44 kcal1,4 g6,8 g0,6 g2,9 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Valkosipuli 16 g4 kpl   17 kcal1,3 g2,6 g0,1 g0,3 g
Paprikajauhe 4 g 2 tl2/3 rl 13 kcal0,6 g0,7 g0,5 g1,5 g
Juustokumina jeera (), annos 6g12 g    43 kcal2,1 g5,3 g2,7 g1,3 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Persilja 15 g  7,5 rl 4,1 kcal0,2 g0,2 g0 g1,2 g
Korianteri, tuore, annos 20g15 g    3 kcal0,3 g0,6 g0,1 g0,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1052 g    558 kcal10 g45 g36 g22 g
Ravintosisältö / annos263 g    139 kcal2,6 g11 g9 g5,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    53 kcal1 g4,2 g3,4 g2,1 g
Pilko ainekset ja laita ne paistokasariin.

Lisää mausteet ja anna kiehua tasaiseksi massaksi.

Zaalouk on valmis, kun seos on keittynyt kokoon muhennokseksi.

Voit myös grillata ja kuoria paprikan ja munakoison, mutta se ei ole välttämätöntä.

Jos haluat tulisemman version, pilko mukaan yksi chili.

Nauti vaikka jeeralla ja punasipulilla maustettujen jauhelihapihvien kanssa.