Kesäkurpitsa-jauhelihakiusaus

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa500 g1,4 kpl   85 kcal2 g13 g3 g3,5 g
Sipuli, paistettu 100 g   1,4 dl101 kcal1,3 g4,9 g8,2 g1,7 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10 g2,5 kpl   10 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g320 g2,6 kpl   65 kcal1,9 g12 g1 g4,5 g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 250 g   4,2 dl748 kcal45 g3 g63 g0 g
Juustoraaste emmental punaleima60 g    234 kcal17 g0 g18 g0 g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 250 g    345 kcal47 g0 g18 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1510 g    1769 kcal115 g34 g130 g10 g
Ravintosisältö / annos302 g    354 kcal23 g6,8 g26 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    117 kcal7,6 g2,3 g8,6 g0,7 g
Sekoita keskenään ruskistettu kuutioiksi paloiteltu kesäkurpitsa, sipuli ja valkosipulinkynnet ja chilijauheella maustettu ruskistettu jauheliha.

Lisää kuutiodut tomaatit ja fetajuusto.

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja laita uunivuokaan, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin 200C n. 15 min.