Feta-vuohenjuusto-kesäkurpitsapihvit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 310 g0,9 kpl   56 kcal1,7 g7,8 g1,2 g2,2 g
Kananmuna kuoreton 102 g1,9 kpl   146 kcal13 g0,3 g11 g0 g
Feta 20 % (Arla apetit ), annos 100g110 g    270 kcal15 g2,8 g22 g0 g
Vuohenjuusto chavroux (Fromarsac), annos 30g67 g    113 kcal5,8 g2,2 g9 g0 g
Sipuli (kuorittu)75 g1,4 kpl  0,8 dl20 kcal1 g3,6 g0,2 g1,3 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Valkosipulisuola, mauste santa maria (Santa maria), annos 10g2 g    1,2 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Jauhelihamauste, annos 15g10 g    0,3 kcal0 g0,1 g0,1 g0 g
Voi 35 g 7 tl2,5 rl0,4 dl254 kcal0,4 g0,1 g29 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
715 g    871 kcal38 g18 g72 g4,7 g
Ravintosisältö / annos358 g    436 kcal19 g9 g36 g2,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    122 kcal5,3 g2,6 g10 g0,7 g
Raastetaan zucchini karkeaksi, sekoitetaan siihen 2 munaa, n. 1/3 fetajuustopurkista muussattuna, pilkottu sipuli, vuohenjuustoa 2 rkl suunnilleen ja pippuria, mausteet maun mukaan.

Valkosipulisuolaa, jauhelihamaustetta, paprikaa jne.
Paista keskilämmöllä pihvit, varo ettet polta kuitenkaan.