Kesäkurpitsakeitto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kesäkurpitsa500 g1,4 kpl   85 kcal2 g13 g3 g3,5 g
Purjosipuli 265 g1,3 kpl   61 kcal4,8 g6,4 g0,5 g5,6 g
Paprika keltainen 100 g0,6 kpl   30 kcal0,9 g5,1 g0,2 g2 g
Tomaatti 250 g2 kpl   57 kcal1,4 g8,6 g0,8 g3,5 g
Sipuli (kuorittu)75 g1,4 kpl  0,8 dl20 kcal1 g3,6 g0,2 g1,3 g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g22 g    47 kcal3 g4,7 g1,8 g0 g
Vesi300 g 60 tl20 rl3 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 41 g 8,1 tl2,9 rl0,5 dl358 kcal0 g0 g41 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1553 g    658 kcal13 g41 g47 g16 g
Ravintosisältö / annos388 g    165 kcal3,3 g10 g12 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    42 kcal0,8 g2,6 g3 g1 g
Laita rypsiöljy paksupohjaiseen kattilaan kuumenemaan.

Lohko kasvikset palasiksi ja laita kuumaan öljyyn.

Kääntele kasviksia aina silloin tällöin ja kun ne on vähän pehmentyneet, lisää vesi ja liemikuutiot.

Soseuta keitto ennen tarjoilua.