Sillilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g360 g5,1 kpl   216 kcal5,4 g47 g0,4 g3,2 g
Sillifilee, n. 25g/kpl Rainbow 500g100 g    135 kcal11 g13 g3,9 g0 g
Sipuli (kuorittu)60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 500 g 100 tl33 rl5 dl316 kcal15 g24 g18 g0 g
Kananmuna 50g(kpl)150 g    189 kcal17 g0,5 g14 g0 g
Juustoraaste emmental punaleima40 g    156 kcal12 g0 g12 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1210 g    1029 kcal60 g87 g47 g4,2 g
Ravintosisältö / annos303 g    258 kcal15 g22 g12 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    85 kcal5 g7,2 g3,9 g0,3 g
Kuori ja viipaloi perunat.

Pilko sipuli.

Aseta vuokaan perunakerros, sipulit, sillifileet, maustepippuri ja päälle perunakerros.

Sekoita tai maito, kananmunat noin neljännes dl:aan sillilientä ja kaada se vuokaan.

Päällimmäiseksi kerros pekoniviipaleita.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia, vähennä lämpö 150 asteeseen ja anna kypsyä 1 - 1½ tuntiin uunista riippuen.