Vehnärieska pannulla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 195 g  20 rl3 dl669 kcal20 g137 g2,3 g6,8 g
Vesi, vesijohtovesi 150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
348 g    669 kcal20 g137 g2,3 g6,8 g
Ravintosisältö / annos44 g    85 kcal2,5 g17 g0,3 g0,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    192 kcal5,7 g39 g0,7 g2 g
Sekoita suola ja jauhot kulhossa, lisää vesi, tarkista sopiva leivottava koostumus.

Anna kohota 0.5-2h.

Jaa taikina 4 osaan, kaulitse soikeaksi rieskaksi.

Kuumenna pannu, paista rieskoja ilman rasvaa molemmilta puolilta, kunnes leivissä on kauniita ruskeita tai mustia "täpliä".