Broileri-Ohravuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy rainbow0.8 g    7,2 kcal0 g0 g0,8 g0 g
Aurinkokasvikset (Kesäpöytä,pakaste)50 g    14 kcal0,5 g2,5 g0,2 g1,2 g
KOKKI Hunajamarinoitu broilerin filee 100 g67 g    67 kcal13 g1,2 g1,1 g0 g
Ohrasuurimo, rikottu MyllynParas36 g    115 kcal3,9 g23 g0,7 g4,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
153 g    202 kcal17 g26 g2,8 g5,3 g
Ravintosisältö / annos153 g    202 kcal17 g26 g2,8 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    132 kcal11 g17 g1,8 g3,5 g
Siis tämä on myllyn paras sivustolta otettu resepti.

6-8:lle

2½ dl Myllyn Paras Esikypsytettyjä Ohrasuurimoita (rikottuja tai kokonaisia)

n. 500g marinoituja broilerin filepaloja tai -suikaleita

2sipulia (tai 200 g pakastesipulikuutioita)

(4-6hienonnettua valkosipulin kynttä)

200g pakastevihanneksia

½tl jauhettua musta- tai viherpippuria

1-2tl suolaa

1rkl persiljaa (tai nippu tuoretta)

1lvettä

Voitele isohko laakea uunivuoka öljyllä.

Mittaa vuokaan kaikki ainekset raakoina ohjeen järjestyksessä ja sekoita niitä hieman ennen veden kaatamista ainesten päälle.

Anna kypsyä 225 asteisen uunin alimmalla tasolla 45 min (Rikotuista Esikypsytetystä Ohrasuurimoista) tai 60 min (Kokonaisesta Esikypsytetystä Ohrasuurimoista).