Feta-pinaattipiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 60 g 12 tl4,3 rl0,6 dl435 kcal0,7 g0,2 g49 g0 g
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g80 g    465 kcal18 g16 g41 g0 g
Grated cheese (Linessa), annos 200g150 g    428 kcal44 g5,3 g26 g0 g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g250 g    683 kcal50 g2,5 g55 g0 g
Pakastepinaatti rainbow300 g    60 kcal9 g1,5 g2,4 g3,9 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 200 g 40 tl13 rl 53 kcal6,6 g6,2 g0 g0 g
Valkosipuli 3.5 g0,9 kpl   3,8 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Grated cheese light juustraaste (Linessa), annos 50g50 g    134 kcal14 g1,2 g8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
16 annosta
1204 g    2418 kcal157 g34 g192 g4 g
Ravintosisältö / annos75 g    151 kcal10 g2,1 g12 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    201 kcal13 g2,8 g16 g0,3 g
Voisulaan sekoitetaan juustoraaste ja mantelijauho, ja taikina painellaan piirakkavuoan pohjalle.

Paistetaan n. 10 min 175°C:ssa.

Sulata pinaatti ja sekoita täytteen ainekset keskenään.

Kaada täyte vuokaan ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Paista 225 asteessa noin 20 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin ruskea.

Ohje a la Karppi -sivustolta.