Celian Kana-fetapasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g400 g    560 kcal64 g10 g30 g0,4 g
Valkosipuli 8 g2 kpl   8,7 kcal0,6 g1,3 g0 g0,2 g
Creme Bonjour 15% valkosipuli200 g    360 kcal14 g7,6 g30 g0 g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g176 g    616 kcal23 g118 g4,4 g12 g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g160 g    400 kcal27 g0,2 g32 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g230 g1,8 kpl   47 kcal1,4 g8,7 g0,7 g3,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1174 g    1991 kcal130 g146 g97 g16 g
Ravintosisältö / annos294 g    499 kcal32 g36 g24 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    170 kcal11 g12 g8,2 g1,4 g
Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.