Kanajauhelihakastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan paistijauheliha 400 g/rasia400 g    560 kcal68 g0 g32 g0 g
Ruskeakastike, Knorr, (1annos=1dl=40kcal)10 g    40 kcal0,7 g5,9 g1,4 g0 g
Pirkka Tomaattimurska 500g250 g    75 kcal2,5 g15 g0,5 g0 g
Rypsiöljy 27 g 5,4 tl1,9 rl0,3 dl239 kcal0 g0 g27 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
687 g    914 kcal71 g21 g61 g0 g
Ravintosisältö / annos172 g    229 kcal18 g5,2 g15 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    133 kcal10 g3 g8,9 g0 g
Ruskista jauheliha pannulla rypsiöljyssä.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita ruskeakastike 3dl vettä ja lisää joukkoon.

Anna kiehahtaa ja lisää tomaattimurska.

Anna kiehua hiljalleen, kunnes kastike on hieman paksumpaa (n.5-10min).

Testaa maku ja tarvittaessa lisää suolaa ja/tai pippuria.

Tarjoile täysjyväspagetin tai vaikka perunan kanssa.