Katkarapu- savulohisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Isoja katkarapuja (Apetit), annos 100g170 g    148 kcal31 g2,6 g1,7 g0 g
Kirjolohifile, savustettu (100g)150 g    261 kcal26 g0 g17 g0 g
Lehtisalaatti, vihreäkeiju mix (Vihreäkeiju), annos 10g75 g    7,5 kcal0,8 g0,8 g0,2 g0,8 g
Kurkku 150 g0,4 kpl  3,3 dl16 kcal0,8 g2,1 g0,2 g1 g
Tomaatti 150 g1,2 kpl   34 kcal0,8 g5,2 g0,5 g2,1 g
Paprika punainen 100 g0,6 kpl   29 kcal0,9 g4,5 g0,4 g1,9 g
Raejuusto 0,3 hyla (Valio), annos 200g200 g    130 kcal26 g4 g0,6 g0 g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore30 g    7,5 kcal0 g2,7 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1025 g    634 kcal86 g22 g21 g5,8 g
Ravintosisältö / annos205 g    127 kcal17 g4,4 g4,2 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    62 kcal8,4 g2,1 g2 g0,6 g
Laita katkaravut salaattikulhoon ja purista puolikkaan sitruunan mehu päälle.

Jos haluat vielä enemmän sitruunan makua, niin raasta vielä sitruunan kuorta joukkoon.

Lisää ripaus suolaa ja pippuria ja hieman tilliä (tuoretta tai kuivattua).

Anna marinoitua kylmässä noin tunti.

Lisää kulhoon loput ainekset ja sekoita.

Jos haluat lisää hiilaria, niin lisää joukkoon vaikka täysjyvä penne pastaa.

Sopii pääruokana tai jonkun pääruan kylkeen.