Raparperipiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Raparperi, tuore300 g    93 kcal2,1 g17 g0,3 g4,2 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Sokeri128 g43 kpl32 tl11 rl1,5 dl518 kcal0 g127 g0 g0 g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g380 g    1444 kcal27 g191 g62 g6,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
908 g    2055 kcal29 g335 g62 g11 g
Ravintosisältö / annos91 g    206 kcal2,9 g34 g6,2 g1,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    226 kcal3,2 g37 g6,8 g1,2 g
Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.