Kaalipata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali600 g    127 kcal7,2 g20 g1,2 g13 g
Sipuli (kuorittu)195 g3,6 kpl  2,2 dl53 kcal2,5 g9 g0,4 g3,3 g
Porkkana, keskikokoinen 65g250 g3,9 kpl   70 kcal1,5 g15 g0,5 g6,3 g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g60 g    168 kcal11 g0,3 g14 g0 g
Siirappi 30 g 4,3 tl1,5 rl0,2 dl90 kcal0 g22 g0 g0 g
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g52 g    166 kcal5,7 g33 g1 g6 g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 290 g    373 kcal60 g0 g15 g0 g
Voi 40 g 8 tl2,9 rl0,4 dl290 kcal0,5 g0,2 g33 g0 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1727 g    1337 kcal88 g100 g64 g28 g
Ravintosisältö / annos345 g    267 kcal18 g20 g13 g5,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal5,1 g5,8 g3,7 g1,6 g
Ruskista kaali, vihannekset, jauheliha voissa ja pekonissa.

Mausta mauste- ja valkopippurilla, meiramilla, paprikajauheella ja siirapilla.

Lisää vesi ja ohrasuurimot.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä n. tunti.