Nektariini-murupiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)600 g    192 kcal20 g27 g0 g0 g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 200 g    1418 kcal0,8 g0 g160 g0 g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g250 g    1015 kcal0 g250 g0 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu 180 g3 kpl   226 kcal20 g0,5 g16 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 520 g  52 rl8 dl1784 kcal53 g364 g6,2 g18 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6 g    24 kcal0 g5,9 g0 g0 g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g5 g    16 kcal0,6 g3 g0,4 g1,4 g
Nektariini kivellinen 100g1000 g    350 kcal10 g68 g3 g18 g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 90 g    638 kcal0,3 g0 g72 g0 g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g150 g    600 kcal0 g149 g0 g0 g
Kookoshiutale 50 g  10 rl1,4 dl330 kcal4,1 g3,2 g32 g8,2 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
36 annosta
3191 g    7057 kcal122 g965 g292 g51 g
Ravintosisältö / annos89 g    197 kcal3,4 g27 g8,1 g1,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    221 kcal3,8 g30 g9 g1,6 g
Sekoita piimä, juokseva margariini ja kananmunat.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää piimäseokseen.

Sekoita nopesati sekaisin.

Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.

Huuhtele nektariinit, halkaise, poista kivet ja viipaloi hedelmät.

Asettele ne taikinan päälle, paina hieman kiinni.

Mittaa kulhoon muruseoksen aineet ja nypi yhteen ne. Ripottele tasaisesti kaiken päälle.

Paista 200-astetta, uunin keskitasolla n. 30 min. tarvittaessa voit peittää loppuvaiheessa leivinpaperilla.