Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)100 g    370 kcal30 g0 g27 g0 g
Parsakaali brokkoli 200 g0,6 kpl   70 kcal9 g3,9 g0,6 g5 g
Kuohukerma,valio,2dl200 g    680 kcal4 g6 g70 g0 g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu200 g    600 kcal8,2 g8 g60 g0 g
Atria broilerin fileesuikale naturell300 g    330 kcal69 g0 g6,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1000 g    2050 kcal120 g18 g164 g5 g
Ravintosisältö / annos250 g    513 kcal30 g4,5 g41 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    205 kcal12 g1,8 g16 g0,5 g
Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)