Tonnikalapastavuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Penne Rigate (Rainbow), annos 100g500 g    1750 kcal55 g370 g6 g0 g
Tonnikalaa hiutaleina vedessä (Rainbow)420 g    399 kcal97 g0 g2,1 g0 g
Kasvirasvalevite, flora 70, laktoositon 42 g    260 kcal0 g0 g29 g0 g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta20 g  2 rl0,3 dl72 kcal2,6 g14 g0,4 g0,7 g
Maito, Kevyt500 g 100 tl33 rl5 dl230 kcal16 g24 g7,5 g0 g
Juustoraaste mozzarella, Euroshopper150 g    435 kcal39 g0 g32 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1632 g    3146 kcal209 g408 g77 g0,7 g
Ravintosisältö / annos1632 g    3146 kcal209 g408 g77 g0,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    193 kcal13 g25 g4,7 g0 g
Keitä pastat, ja sekota ne kypsinä tunaan, voitele vuoka ja laita uuni n.200-225 asteeseen

sitten laita kattilaan voita, n. 3rkl ja sulata se pehmeeksi, lisää sekaan 2rkl venhäjauhoja, sekoita ja lisää 5dl kermaa tai maitoa, tai molempia.

ja sitten vielä juustoa sekaan, voi olla vaikka raastetta ( ite käytän sitä ) ja sekota.

sit kaadat sen sekotetun mössön vuokaan pasta-tunasekotuksen päälle, ja uuniin [ :) ]

päälle voi ripotella vielä raastetta. 40-50min [ :) ]