Katkarapupasta

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g400 g    80 kcal5,2 g12 g0,8 g0 g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g125 g    51 kcal1,7 g10 g0,4 g0 g
Isot katkaravut (rainbow)180 g    180 kcal41 g0 g1,6 g0 g
Tuorejuusto toscana (Arla apetina), annos 4g100 g    180 kcal8 g5 g14 g0 g
Kauramakaroni, keitetty, suolaton 500 g  45 rl7,7 dl544 kcal20 g98 g5,6 g9 g
Oliiviöljy 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1319 g    1159 kcal76 g125 g36 g9 g
Ravintosisältö / annos264 g    232 kcal15 g25 g7,3 g1,9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    88 kcal5,7 g9 g2,8 g0,7 g
Huuhtele katkaravut siivilässä kylmässä vedessä.

Paista niitä ja kasvissuikaleita hetken aikaa pannulla öljyssä, että ovat lähes kypsiä.

Lisää tomaattimurska ja kypsennä kannen alla miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää tuorejuusto ja nosta tehoa niin, että kastike kuumenee kunnolla.

Nosta pois levyltä ja sekoita keitetyn pastan joukkoon.

Lisää suolaa, pippuria ja timjamia.