Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Silakkafilee 500 g25 kpl   719 kcal80 g0 g45 g0 g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)8 g    42 kcal0 g0 g4,8 g0 g
Tilli, tuore 100 g  33 rl 30 kcal3,7 g0,9 g0,8 g2,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
858 g    1091 kcal92 g10 g75 g2,1 g
Ravintosisältö / annos172 g    219 kcal18 g2 g15 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    127 kcal11 g1,2 g8,8 g0,2 g
Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.