Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu256 g4,3 kpl   323 kcal28 g0,8 g23 g0 g
Sokeri 255 g85 kpl64 tl21 rl3 dl1035 kcal0 g255 g0 g0 g
Margariini 60%, keskiarvo 200 g 40 tl14 rl2,1 dl1065 kcal0,7 g0,7 g120 g0 g
Maito,kevyt (valio) 100g200 g 40 tl13 rl2 dl92 kcal6,4 g10 g3 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 390 g  39 rl6 dl1338 kcal40 g273 g4,7 g14 g
Leivinjauhe 10 g 2 tl2/3 rl 18 kcal0,5 g3,8 g0 g0,1 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Raparperi 240 g1,5 kpl  4 dl81 kcal1,7 g13 g0,2 g3,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1559 g    3983 kcal77 g564 g151 g17 g
Ravintosisältö / annos1559 g    3983 kcal77 g564 g151 g17 g
Ravintosisältö / 100g100 g    256 kcal5 g36 g10 g1,1 g
Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.