Makaronilaatikko ++

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g200 g    360 kcal5 g16 g30 g0 g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g480 g    816 kcal96 g0 g48 g0 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Makaroni (myllynparas raaka)500 g    1750 kcal64 g349 g10 g16 g
Plus maito (Valio), annos 100g100 g    40 kcal5 g4,9 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Ingman Pohjanpoika juusto150 g    593 kcal36 g3 g48 g0 g
Tomaatti, tuore200 g1,6 kpl   41 kcal1,2 g7,6 g0,6 g2,8 g
Sipuli (kuorittu)150 g2,7 kpl  1,7 dl41 kcal2 g7,2 g0,3 g2,6 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Valkosipuli 5 g1,3 kpl   5,4 kcal0,4 g0,8 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
2053 g    3880 kcal230 g389 g153 g22 g
Ravintosisältö / annos171 g    323 kcal19 g32 g13 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    189 kcal11 g19 g7,5 g1 g
Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)