Tomaatti-pasta-jauheliha juttu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruispasta, Torino500 g    1750 kcal65 g335 g13 g30 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 400 g   5,3 dl1282 kcal107 g0 g96 g0 g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g780 g    328 kcal13 g67 g0,8 g0 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Kermaviili, maustamaton (Valio)68 g    82 kcal2 g2,8 g6,8 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1913 g    3677 kcal207 g405 g133 g30 g
Ravintosisältö / annos478 g    919 kcal52 g101 g33 g7,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    192 kcal11 g21 g6,9 g1,6 g
- Keitä pasta ja ruskista (ja mausta) jauheliha
- laita pasta ja jauheliha (voideltuun) vuokaan.

- Sekoita astiassa keskenään tomaattimurska, kermaviili ja kananmunat.

Mausteita oman maun mukaan, esim.

valkosipulia, paprikajauhetta, pippuria..

- Kaada "mausteseos" pastan ja jauhelihan päälle, ja sekoittele huolellisesti.

- 200-asteiseen uunin 30-40 min.

Ruokaan voi lisätä mm. paprikaa ja tomaattia.

Juusto päälle olisi herkullista, mutta itse en laita kaloreiden pelossa.

Tuhtia ruokaa muutenkin.