Karppipizza versio 1.0

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mozzarella juustoraaste, frischpack200 g    620 kcal52 g4 g44 g0 g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g800 g    1360 kcal160 g0 g80 g0 g
Kevytkinkkukuutio korpela250 g    275 kcal37 g0 g13 g0 g
Sienikuutio sauvos160 g    32 kcal4 g1,9 g0,8 g0 g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)70 g    56 kcal2,4 g13 g0,7 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g200 g1,6 kpl   41 kcal1,2 g7,6 g0,6 g2,8 g
Kananmuna 50g(kpl)390 g    491 kcal43 g1,2 g35 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
2070 g    2875 kcal299 g28 g174 g2,8 g
Ravintosisältö / annos2070 g    2875 kcal299 g28 g174 g2,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    139 kcal14 g1,4 g8,4 g0,1 g
Ensinnä vatkataan ne valkuaiset semmoiseksi kiinteeksi vaahdoksi.

Lisätään joukkoon hieman vatkatut keltuaiset ja ripaus suolaa.

Sekoitetaan ja kaadetaan voidellulle uunipannulle.

Pistetään uuniin paistumaan 15 minuutiksi.

Kun pohja on uunissa on hyvin aikaa tehdä täyte.

Eli sipulit ja jauheliha pannulle, voi laittaa voita tai jotain rasvaa jos tuntuu ettei muuten ole tarpeeksi.

Jauheliha ruskistetaan hyvin kypsäksi.

Siis oikeasti kuivaksi ettei se kostuta sitä pohjaa sitten niin että tulee lörtsöä.

Sitten mukaan kinkkukuutiot.

Maustetaan suolalla ja pippurilla.

Kun pohja on ollut uunissa vartin sen päälle levitellään se 3 teelusikallista tomattipyreetä.

Sitten päälle jauhelihaseos, sienikuutiot ja tomaattiviipaleet.

Mieluummin ensin jauheliha ja sitten ne viipaleet.

Tämän kaiken päälle pussillinen juustoraastetta ja komeus takaisin uuniin 20 minuutiksi.