Karppipizza versio 1.0
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Mozzarella juustoraaste, frischpack | 200 g | | | | | 620 kcal | 52 g | 4 g | 44 g | 0 g |
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g | 800 g | | | | | 1360 kcal | 160 g | 0 g | 80 g | 0 g |
Kevytkinkkukuutio korpela | 250 g | | | | | 275 kcal | 37 g | 0 g | 13 g | 0 g |
Sienikuutio sauvos | 160 g | | | | | 32 kcal | 4 g | 1,9 g | 0,8 g | 0 g |
Tomaattipyree Eure Shopper (100g) | 70 g | | | | | 56 kcal | 2,4 g | 13 g | 0,7 g | 0 g |
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g | 200 g | 1,6 kpl | | | | 41 kcal | 1,2 g | 7,6 g | 0,6 g | 2,8 g |
Kananmuna 50g(kpl) | 390 g | | | | | 491 kcal | 43 g | 1,2 g | 35 g | 0 g |
|
| Koko resepti 1 annosta | 2070 g | | | | | 2875 kcal | 299 g | 28 g | 174 g | 2,8 g |
Ravintosisältö / annos | 2070 g | | | | | 2875 kcal | 299 g | 28 g | 174 g | 2,8 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 139 kcal | 14 g | 1,4 g | 8,4 g | 0,1 g |
Ensinnä vatkataan ne valkuaiset semmoiseksi kiinteeksi vaahdoksi.
Lisätään joukkoon hieman vatkatut keltuaiset ja ripaus suolaa.
Sekoitetaan ja kaadetaan voidellulle uunipannulle.
Pistetään uuniin paistumaan 15 minuutiksi.
Kun pohja on uunissa on hyvin aikaa tehdä täyte.
Eli sipulit ja jauheliha pannulle, voi laittaa voita tai jotain rasvaa jos tuntuu ettei muuten ole tarpeeksi.
Jauheliha ruskistetaan hyvin kypsäksi.
Siis oikeasti kuivaksi ettei se kostuta sitä pohjaa sitten niin että tulee lörtsöä.
Sitten mukaan kinkkukuutiot.
Maustetaan suolalla ja pippurilla.
Kun pohja on ollut uunissa vartin sen päälle levitellään se 3 teelusikallista tomattipyreetä.
Sitten päälle jauhelihaseos, sienikuutiot ja tomaattiviipaleet.
Mieluummin ensin jauheliha ja sitten ne viipaleet.
Tämän kaiken päälle pussillinen juustoraastetta ja komeus takaisin uuniin 20 minuutiksi.