Punajuuri-jauhelihalaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g900 g    279 kcal8,2 g65 g1,3 g0 g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)400 g    914 kcal76 g0 g68 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g100 g    260 kcal30 g2 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1500 g    1480 kcal116 g72 g85 g1,7 g
Ravintosisältö / annos250 g    247 kcal19 g12 g14 g0,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal7,7 g4,8 g5,6 g0,1 g
Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.