Persikkapiirakka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Persikkasäilyke Del Monte26 g    13 kcal0,1 g2,9 g0 g0,3 g
Sitruunamehu, laimentamaton2.3 g    0,5 kcal0 g0 g0 g0 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4 g    1,6 kcal0 g0,4 g0 g0 g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)20 g    13 kcal0,6 g1 g0,7 g0 g
Leivinjauhe0.6 g 0,1 tl  1,1 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl21 g  2,1 rl0,3 dl78 kcal2,5 g16 g0,4 g0,7 g
Kananmuna kuoreton10 g    15 kcal1,2 g0 g1 g0 g
Sokeri13 g4,4 kpl3,3 tl1,1 rl0,2 dl53 kcal0 g13 g0 g0 g
Oivariini vähärasvainen15 g    83 kcal0,2 g0,2 g9 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
109 g    258 kcal4,6 g33 g11 g1 g
Ravintosisältö / annos109 g    258 kcal4,6 g33 g11 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    237 kcal4,2 g31 g10 g0,9 g
150 g rasvaa (vähärasvainen Oivariini)
1 dl sokeria
1 muna
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta

1 prk kermaviiliä
1/2 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
pienen sitruunan mehu

1 tlk persikoita

Vaahdota rasva ja sokeri, lisää muna.

Sekoita kuivat ainekset ja lisää rasva-sokeri-munaseokseen.

Taputtele piirakka/irtopohjavuuan pohjalle.

Sekoita täytteen ainekset.

Viipaloi persikat ja lado taikinan päälle, kaada päälle kermaviiliseos.

Paista 200 asteessa n. 30 min.