Toscakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Sokeri 128 g43 kpl32 tl11 rl1,5 dl518 kcal0 g127 g0 g0 g
Voi, normaalisuolainen (Valio)100 g    720 kcal0,8 g0,8 g80 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 130 g  13 rl2 dl446 kcal13 g91 g1,6 g4,6 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl23 kcal1,5 g2,4 g0,8 g0 g
Sokeri 43 g14 kpl11 tl3,5 rl1/2 dl173 kcal0 g43 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 10 g  1 rl0,2 dl34 kcal1 g7 g0,1 g0,4 g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 15 g 3 tl1 rl0,2 dl6,8 kcal0,5 g0,7 g0,2 g0 g
Mantelilastu (A la meira)50 g    300 kcal12 g3,3 g27 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
640 g    2386 kcal43 g277 g121 g5 g
Ravintosisältö / annos64 g    239 kcal4,3 g28 g12 g0,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    373 kcal6,7 g43 g19 g0,8 g
Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää sulatettu voi, jauho-leivinjauheseos ja maito vuorotellen varovasti sekoittaen.

Kaada taikina tasapohjaiseen voideltuun vuokaan ja paista 175 asteessa 25 minuuttia.

Mittaa kattilaan voi, sokeri, jauhot ja maito.

Kuumenna sekoittaen, kunnes rasva ja sokeri ovat sulaneet.

Lisää mantelilastut.

Levitä kuorrutus kakun pinnalle ja paista vielä n. 15 minuuttia.